Burokėlių karpačio su feta ir riešutais

Burokėlių karpačio su feta ir riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, šviežiai sumalti
  • Alyvuogių aliejus
  • Actas, balzamiko
  • Feta sūris, 100 gramų
  • Burokėliai, virti, 1 vienetas
  • Riešutai, kedro, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Apibarstykite burokėlius pipirais, šlakeliu acto ir aliejumi.
Apiberkite smulkintu feta sūriu ir sausoje keptuvėje pakepintais kedrų riešutais.
Dėkite į šaldytuvą bent 20 minučių.
Po to galite jau patiekti.
Skanaus!!

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aistė
2014-03-03 18:11
Nelabai supratau kaip karpačio gali būti su virtais burokais tai čia jau ne karpačio....