Burokėlių ir keptų svogūnų salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 1 vienetas
- Krapai, švieži
- Morkos, virtos, 1 vienetas
- Svogūnai, galva, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai
- Alyvuogių aliejus, kepimui
- Actas, obuolių, 1 valgomasis šaukštas
- Burokėliai, virti, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Su lupenomis išvirkite burokėlius, bulves ir morkas. Išvirus, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūną, pusę jo supjaustę smulkiai, kitą pusę žiedeliais. Iš pradžių apskrudinkite, paskui patroškinkite uždengę keptuvę dangčiu. Smulkiai supjaustykite laiškus, susmulkinkite krapus. Visus ingredientus sumaišykite su actu ir, jeigu trūksta, galite įpilti dar šlakelį alyvuogių aliejaus. Pagardinkite druska pagal skonį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-05-17 11:48

2010-12-30 18:29