Burokėlių ir keptų svogūnų salotos

Burokėlių ir keptų svogūnų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, virtos, 1 vienetas
  • Krapai, švieži
  • Morkos, virtos, 1 vienetas
  • Svogūnai, galva, 1 vienetas
  • Svogūnai, laiškai
  • Alyvuogių aliejus, kepimui
  • Actas, obuolių, 1 valgomasis šaukštas
  • Burokėliai, virti, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Su lupenomis išvirkite burokėlius, bulves ir morkas. Išvirus, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūną, pusę jo supjaustę smulkiai, kitą pusę žiedeliais. Iš pradžių apskrudinkite, paskui patroškinkite uždengę keptuvę dangčiu. Smulkiai supjaustykite laiškus, susmulkinkite krapus. Visus ingredientus sumaišykite su actu ir, jeigu trūksta, galite įpilti dar šlakelį alyvuogių aliejaus. Pagardinkite druska pagal skonį.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
aWrika
2010-12-30 18:29
Nereali misraine
Tera
2009-05-17 11:48
skanu