Buritos (burritos)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, žievelė, 0.5 valgomojo šaukšto
- Pomidorų padažas, 1 stiklinė
- Kiaulienos išpjova, 900 gramų
- Druska
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, 1.5 stiklinės
- Čili, konservuoti, smulkinti, 1 arbatinis šaukštelis
- Tortilija, 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną pasūdykite, aptepkite aliejumi, įdėkite į indą ir įkiškite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tol, kol mėsa suminkštės.
Pagaminkite padažą: Į puodą supilkite sultinį, pomidorų padažą, apelsino žievelę, čili. Užvirkite ir virinkite pusė valandos, kol sultinys pradės tirštėti.
Kiaulieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į padažą ir vėl užvirkite ant labai silpnos ugnies.
Tortilas suvyniokite į foliją ir trumpai pašildykite orkaitėje. Tuomet ant kiekvienos tortilos uždėkite pagamintos iš mėsos masės ir susukite.
Patiekite su guakamole (žr. meksikietiškus patiekalus), grietine ir troškintomis raudonomis pupelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-14 18:39
labai labai skanu manau reikia pabandyti 

2013-02-24 00:04
populiarus Anglijoje. 

2011-09-24 17:16
pavadinimas tikrai klaidina labai... i boritus ieina ryziai,pupeles,ir t.t.



2011-06-07 13:40
jei nenorite gaminti guakamole galite jo nusipirkti iki pasaulio skoniu skyrelyje bet jeigu norite sveikiau tai galite gamintis ir savo
skanaus! 


2015-10-05 16:03