Buritos (burritos)

Buritos (burritos)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Pomidorų padažas, 1 stiklinė
  • Kiaulienos išpjova, 900 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, 1.5 stiklinės
  • Čili, konservuoti, smulkinti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Tortilija, 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną pasūdykite, aptepkite aliejumi, įdėkite į indą ir įkiškite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tol, kol mėsa suminkštės.
Pagaminkite padažą: Į puodą supilkite sultinį, pomidorų padažą, apelsino žievelę, čili. Užvirkite ir virinkite pusė valandos, kol sultinys pradės tirštėti.
Kiaulieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į padažą ir vėl užvirkite ant labai silpnos ugnies.
Tortilas suvyniokite į foliją ir trumpai pašildykite orkaitėje. Tuomet ant kiekvienos tortilos uždėkite pagamintos iš mėsos masės ir susukite.
Patiekite su guakamole (žr. meksikietiškus patiekalus), grietine ir troškintomis raudonomis pupelėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
v
2015-10-05 16:03
tai kad cia paprasti "wrapai". I juos gali det ka tik megsti-mesa,darzoves.... O buritos yra idaras su ryziais, pupelem....
Gabriele Spokaite
2013-12-14 18:39
labai labai skanu manau reikia pabandyti
iv
2013-02-24 00:04
populiarus Anglijoje.
monita
2011-09-24 17:16
pavadinimas tikrai klaidina labai... i boritus ieina ryziai,pupeles,ir t.t.
mantas
2011-06-07 13:40
jei nenorite gaminti guakamole galite jo nusipirkti iki pasaulio skoniu skyrelyje bet jeigu norite sveikiau tai galite gamintis ir savo skanaus!