Burgundiškos pupelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Morkos, 250 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 125 gramai
- Raudonas vynas, 100 mililitrų
- Druska
- Žalumynai
- Šparaginės pupelės, 750 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-04-01 19:49
na as pasisakysiu po situo receptu bendrai apie Pr.virtuves skyreli. Sio skyrelio receptus butu galima ideti i betkuri kita. Kur quiche lorraine(kiausiniu su lasinukais apkepas), vinaigrette receptas (padazas be kurio nei vienas prancuzas neapseina),kur ratatouille (prancuzu klasiku klasika:ivairios keptos darzoves), sokolado tortas ir tt. Visi pateikti recepciukai "
ervaryti per lietuviska mesmale",tai nera blogai.

2010-07-23 15:55