Bulvytės fri

Bulvytės fri
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, pailgos, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Nuplautas ir nuluptas bulves reikia supjaustyti maždaug 3 cm ilgio ir 0,5 cm pločio strypeliais. Supjaustytas gerai nuplauti tekančiame vandenyje, leisti nusausėti ir kepti įkaitintuose riebaluose ar aliejuje vienu sluoksniu, kol jų paviršius iš visų pusių gražiai parusvėja. Išgriebtas laikyti karštai. Taip paruoštos bulvės tinka prie įvairių mėsos patiekalų, prie patiekalų iš paukštienos, vištos, įvairių suktinukų ir t.t. Šias traškančias bulves skanu valgyti ir su kefyru ar rūgusiu pienu, tinka prie įvairių lapinių salotų ir kitų daržovių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kulinaras
2018-07-30 11:57
Jeigu norite trapiu bulvyčiu visu pirma supjauščius reikia apmerkti šaltame vandenyje, kad pasišalintu krakmolas laikyti apie 40min mažiausiai, tada gerai nudžiovinti ir vuolia iškepat trapias bulvytes d
Laurynas
2015-06-12 11:15
Galima ir i parduotuve neiti ir nusipirkti...Tai kam cia kepti is savo bulviu?
Petras
2014-10-13 17:06
Man asmeniskai neskanu nueini I hesburgeri nusiperki ir vsio
france
2013-03-15 10:54
bulvytes reikia valgyti su sumaisytu padazu (majonezas su keciupu)pamirkai ir valgai.Prancuzai negeria jokiu kefyru, jie ragauja su raudono vyno taure, apskritai prancuzijoje restoranuose ar kavinese visi patiekiami valgiai su vyno taure, alu retas ten geria
llina
2012-05-02 17:37
eu blog