Bulvių virtinukai su pomidorų padažu ir mocarela sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, smulkintas
- Bulvės, 1 kilogramas
- Česnakai, 1
- Čiobreliai, smulkinti
- Juodieji pipirai, malti
- Krakmolas, bulvių, 2 valgomieji šaukštai
- Mairūnas, smulkintas
- Petražolės, smulkintos
- Pomidorai, konservuoti savo sultyse, skardinė, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Druska
- Mocarela sūris
- Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:
Nulupkite bulves ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
Išvirtas bulves nusunkite ir palikite atvėsti.
Atvėsusias bulves sumalkite ir suminkykite su miltais, krakmolu, kiaušiniais, petražolėmis, čiobreliais, mairūnu bei nubrauktu šaukštu druskos.
Iš gautos masės suformuokite nedidelius virtinukus, dėkite juos į pasūdytą verdantį vandenį, palaukite, kol visi iškils į paviršių ir tuomet pavirkite dar apie 2-3 min. ant mažos ugnies.
Padažui pomidorus be odelių sutrinkite, sudėkite į keptuvę, įdėkite smulkinto česnako, baziliko, SANTA MARIA raudonėlio, druskos bei pipirų ir maišant pakaitinkite apie 5-7 min/
Išvirtus virtinukus sudėkite į lėkštes, apipilkite pomidorų padažu, uždėkite mocarela sūrio riekeles ir pabarstykite baziliku.
Skanaus.
» Rašyti komentarą