Bulvių pica su grybais ir šaltai rūkyta saliamio dešra

Bulvių pica su grybais ir šaltai rūkyta saliamio dešra
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, įdarui
  • Bulvės, 500 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Juodieji pipirai, įdarui
  • Mairūnas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorai, įdarui, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Svogūnai, įdarui, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Grietinėlė, 100 gramų
  • Dešra, Biovelos šaltai rūkytas klasikinis saliami, 100 gramų
  • Pienas, įdarui, 50 gramų
  • Druska
  • Druska, įdarui
  • Grybai, įdarui, 150 gramų
  • Avižiniai dribsniai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Picos pagrindui bulves ir svogūnus sutarkuokite. Tuomet sumaišykite su kitais tešlai skirtais produktais. Kepimo skardą patepkite riebalais, supilkite tešlą ir kepkite apie 40 min. 190 laipsnių orkaitėje. Picos įdarui žiedais supjaustykite svogūną, pomidorus.
Dešrą supjaustykite kubeliais. Įdarui skirtus produktus paskleiskite ant iškepusio picos pagrindo, pabarstykite prieskoniais, tarkuotu sūriu ir dar 10 min. pašaukite į orkaitę.

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
aaa
2013-04-29 12:47
Nuo kada lietuviskas maistas PICA.....cia gi tarkuotu bulviu plokstainis arba tiesiog kugelis su priedais....ko tycuiojames mandrais zodziais is vavo virtuves