Bulvių lizdeliai su virtos daktariškos dešros įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai
- Pienas, 50 mililitrų
- Dešra, Biovela, 200 gramų
- Pienas, 100 gramų
- Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Grybai, 200 gramų
- Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:
Išvirkite bulves ir sutrinkite košę su pienu, sviestu, prieskoniais. Į šiek tiek pravėsusią košę įmaišykite kiaušinį.
Dėkite košės į konditerinį maišelį ir išspauskite ant kepimo popieriaus bulvių krepšelius.
Susmulkintus grybus, svogūną, česnaką ir dešrą pakepinkite 5 minutes.
Įmaišykite prieskonių. Kepintų produktų pridėkite į bulvių krepšelius, apibarstykite sūriu. Bulvių krepšelius apibarstykite džiūvėsėliais.
Kepkite apie 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Papuoškite svogūnų laiškais.
» Rašyti komentarą