Bulvių lizdeliai su virtos daktariškos dešros įdaru

Bulvių lizdeliai su virtos daktariškos dešros įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai
  • Pienas, 50 mililitrų
  • Dešra, Biovela, 200 gramų
  • Pienas, 100 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 50 gramų
  • Grybai, 200 gramų
  • Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:

Išvirkite bulves ir sutrinkite košę su pienu, sviestu, prieskoniais. Į šiek tiek pravėsusią košę įmaišykite kiaušinį.
Dėkite košės į konditerinį maišelį ir išspauskite ant kepimo popieriaus bulvių krepšelius.
Susmulkintus grybus, svogūną, česnaką ir dešrą pakepinkite 5 minutes.
Įmaišykite prieskonių. Kepintų produktų pridėkite į bulvių krepšelius, apibarstykite sūriu. Bulvių krepšelius apibarstykite džiūvėsėliais.
Kepkite apie 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Papuoškite svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė: Žaneta
» Rašyti komentarą