Bulvių lizdeliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 2 kilogramai
- Pienas, 100 mililitrų
- Sviestas, 30 gramų
- Druska
- Mėsa, malta, 500 gramų
- Svogūnai, 1 galva
- Sūris, fermentinis, 300 gramų
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Išverdame bulves, padarome bulvių koše su pienų bei sviestų. Farša apkepiname su svogūnais pagardiname druska, pipirais. Konditerinio maišelio pagalba arba šaukštu suformuojame lizdelius. Į lizelių vidų sudedam kepta šaršą su svogūnais. Apibarstome tarkuotų sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C temp. orkaitę, kol gražiai apskrus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-03 17:38