„Bulvių kepsnys“

„Bulvių kepsnys“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Pienas, 200 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas
Gaminimo instrukcija:

Bulves nuskuskite, supjaustykite plonais griežinėliais ir išklokite keliais sluoksniais aliejumi pateptą kepimo indą.
Į indą įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, įspauskite česnaką, įberkite druskos, pipirų, išplakite ir sumaišykite su puse tarkuoto sūrio.
Gauta mase užpilkite bulvių griežinėlius ir viską apibarstykite likusiu sūriu.
Kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol bulvės tampa minkštos ir sūris gražiai apskrunda.
Patiekite šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dana
2013-09-07 22:17
Viskas aiškiai parašyta sudedamos bulvės i aliejumi išteptą skardą- nereikia nervuotis tada viską suprasit pati gaminau pirmą kartą -labai liuks gavosi
austėja
2013-07-22 19:18
buvo nerealu, labai sotu ir skanu, visi tiesiog nenustojo girti
raminta
2011-12-13 18:11
nelabai suprantu as sito parasymo,viskas sumakaluota
(anonimas)
2011-07-08 11:40
O pjaustyt jau isvirtas bulves ar zalias?
Andze
2010-05-26 15:48
yra klausimas, o kur dėti aliejų?