Bulvių kepsneliai

Bulvių kepsneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 10 vienetų
  • Kiauliena, malta, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Druska
  • Miltai, 500 gramų
  • Prieskoniai, SANTA MARIA bulvėms
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves švariai nuplauname ir verdame su lupenomis.

  2. Kai bulvės išverda jas atvėsiname, tada nulupame lupenas ir sutriname arba sumalame mėsmale.

  3. Į bulvių masę įmušame du kiaušinius, įberiame bulvių prieskonių ir miltų. Viską gerai išmaišome, kad masė neliptų prie rankų. ( Jei miltų nepakanka dėkite kol nelips arba dar galima idėti krakmolo).

  4. Į faršą imušame kiaušinį ir įberiame druskos. Masę išmaišome.

  5. Iš bulvinės tešlos plešiame po gabaliuką, jį padarome ovalios formos ir truputį pakočiojame. Per vidurį su šaukšteliu dedame faršą ir formuojame formą kaip pavaizduotą nuotraukoje.

  6. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Skanu valgyti su grietine arba svogūnų padažu. Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Žygimantas
» Rašyti komentarą