Bulvių kepsneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 10 vienetų
- Kiauliena, malta, 500 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Druska
- Miltai, 500 gramų
- Prieskoniai, SANTA MARIA bulvėms
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Bulves švariai nuplauname ir verdame su lupenomis.
Kai bulvės išverda jas atvėsiname, tada nulupame lupenas ir sutriname arba sumalame mėsmale.
Į bulvių masę įmušame du kiaušinius, įberiame bulvių prieskonių ir miltų. Viską gerai išmaišome, kad masė neliptų prie rankų. ( Jei miltų nepakanka dėkite kol nelips arba dar galima idėti krakmolo).
Į faršą imušame kiaušinį ir įberiame druskos. Masę išmaišome.
Iš bulvinės tešlos plešiame po gabaliuką, jį padarome ovalios formos ir truputį pakočiojame. Per vidurį su šaukšteliu dedame faršą ir formuojame formą kaip pavaizduotą nuotraukoje.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Skanu valgyti su grietine arba svogūnų padažu. Skanaus!
» Rašyti komentarą