Bulvių ir voveraičių užkepėlė

Bulvių ir voveraičių užkepėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Voveraitės, 100 gramų
  • Grietinė, liesesnė, 1 stiklinė
  • Sultinys, 1 stiklinė
  • Mėsa, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Bulves supjaustom kubeliais, apibarstyti druska, įpilti truputį aliejaus, apmaišyti ir sudėti į kepimo indą. Dedam į karštą orkaitę, kad truputį apkeptų. Tuo tarpu pasiruošiam užpilą. Ant keptuves pakepinam juostelėm papajaustytą mėsą (aš naudojau vištieną, bet galima ir kokios turite) tarkuotą morką, voveraites, kubeliais pjaustytus pomidorus. Pagardinam prieskoniais. Viską kepinam keletą minučių, kad suminkštėtų, bet iki galo neiškeptų, pabaigoje užpilam sultinio, apmaišom. Ir viską užpilam ant jau apkeptų bulvių. Ir viską kepam apie 15-20 min. Kiaušinius išplakam kartu su grietinę ir viską užpilam ant užkelpėlės ir dar pakepam keletą minučių.

Receptą atsiuntė: rm
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dalia
2017-08-25 10:47
Liuks skanumelis
Hm
2015-10-05 19:54
nesu kulinaras bet kokioje temperatūroje kepti?
o
2014-07-09 18:20
kaip skaniai ,megstu grybus.
Asta
2014-07-09 18:03
Atrodo labai skaniai,butinai pamėginsiu
lina
2011-07-28 17:03
hm...idomu, reiks pabandyt