Bulvių ir voveraičių užkepėlė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 4 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Pomidorai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Voveraitės, 100 gramų
- Grietinė, liesesnė, 1 stiklinė
- Sultinys, 1 stiklinė
- Mėsa, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Bulves supjaustom kubeliais, apibarstyti druska, įpilti truputį aliejaus, apmaišyti ir sudėti į kepimo indą. Dedam į karštą orkaitę, kad truputį apkeptų. Tuo tarpu pasiruošiam užpilą. Ant keptuves pakepinam juostelėm papajaustytą mėsą (aš naudojau vištieną, bet galima ir kokios turite) tarkuotą morką, voveraites, kubeliais pjaustytus pomidorus. Pagardinam prieskoniais. Viską kepinam keletą minučių, kad suminkštėtų, bet iki galo neiškeptų, pabaigoje užpilam sultinio, apmaišom. Ir viską užpilam ant jau apkeptų bulvių. Ir viską kepam apie 15-20 min. Kiaušinius išplakam kartu su grietinę ir viską užpilam ant užkelpėlės ir dar pakepam keletą minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-05 19:54
nesu kulinaras bet kokioje temperatūroje kepti?
2014-07-09 18:20
kaip skaniai ,megstu grybus.
2014-07-09 18:03
Atrodo labai skaniai,butinai pamėginsiu
2011-07-28 17:03
hm...idomu, reiks pabandyt

2017-08-25 10:47