Bulvių ir dilgėlių gnocchi

Bulvių ir dilgėlių gnocchi
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Česnakai, 1
  • Dilgėlės, smulkiai pjaustytos, 200 gramų
  • Šalavijas, lapeliai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 50 gramų
  • Sviestas, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:

Bulvės išvirti ir dar šiltas sugrūsti, įmaišyti dilgėles, miltus, į atvėsusią masę įmušti kaiušinį, įberti druskos ir išminkyti. Tešlą padalinti į keletą gabaliukų ir formuoti 1,5 cm skersmens volelius, supjaustyti 2 cm ilgio gabalėliais. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti kol iškils, tada išgriebti.

Sveistą ištrpinti, sudėti supjasutytą česnaką, šalavijo lapelius, pakepti kelias minutes, kol česnakas paruduos. Sviestą perkošti ir užpilti virtinukus. Pabarstyti tarkuotu sūriu.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
gal ir ...
2010-09-06 16:27
Nai kai krize tai suvalgysime visas dilgeles is pakrumiu tada imsimes balandu o galiausia tik ir usnes...kai nieko neliks tada emigruosim i baltarusija nes sito gero ten apsciai...
PaSiuTuZ
2009-12-26 22:41
niam niam...
agne
2009-06-24 16:59
laaabai skanu arselis: