Bulvių ir dilgėlių gnocchi

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Česnakai, 1
- Dilgėlės, smulkiai pjaustytos, 200 gramų
- Šalavijas, lapeliai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Parmezano sūris, tarkuotas, 50 gramų
- Sviestas, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
Bulvės išvirti ir dar šiltas sugrūsti, įmaišyti dilgėles, miltus, į atvėsusią masę įmušti kaiušinį, įberti druskos ir išminkyti. Tešlą padalinti į keletą gabaliukų ir formuoti 1,5 cm skersmens volelius, supjaustyti 2 cm ilgio gabalėliais. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti kol iškils, tada išgriebti.
Sveistą ištrpinti, sudėti supjasutytą česnaką, šalavijo lapelius, pakepti kelias minutes, kol česnakas paruduos. Sviestą perkošti ir užpilti virtinukus. Pabarstyti tarkuotu sūriu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-26 22:41
niam niam...



2009-06-24 16:59
laaabai skanu
arselis:

2010-09-06 16:27