Bulvių guliašas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 10 vienetų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorai, 2 vienetai
- Agurkai, rauginti, 4 vienetai
- Sviestas, 2 gramai
- Grietinė, 100 gramų
- Česnakai, 3 skiltelės
- Sultinys, 2 stiklinės
- Druska
- Pipirai
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę, suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos, sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę. Troškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-11 16:51