Bulvių guliašas

Bulvių guliašas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 10 vienetų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Agurkai, rauginti, 4 vienetai
  • Sviestas, 2 gramai
  • Grietinė, 100 gramų
  • Česnakai, 3 skiltelės
  • Sultinys, 2 stiklinės
  • Druska
  • Pipirai
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę, suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos, sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę. Troškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
petras
2015-10-11 16:51
sskanu