Bulvių apkepas su svogūnais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, raudonieji, 3 vienetai
- Kiaulės kumpis, virtas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 100 mililitrų
- Pienas, 200 mililitrų
- Druska
- Sviestas, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
Nuskustas bulvytes sutarkuot ant burokinės tarkės. Į bulvių masę įdėt pakepintus svogūnus, kiaušinius, kumpį, užvirintą pieną, miltus, prieskonius. Viską išmaišyt ir įdėt į sviestu pateptą skardą. Kept 20-30 min., 200C karštumo orkaitėje.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-02-21 20:40
dar pamirsau parasyti, kad skonis tikrai neipatingas
2013-02-21 20:36
Miltai cia tikrai nereikalingi. Po 30 min. apkepas buvo visiskai zalias, iskepe tik per 70 min. Vietoje raudonu svogunu deciau paprastus, nes raudoni cia nei skonio nei efekto neduoda.
2012-09-07 19:16
Vakar kepiau šį patiekalą. Visa šeimyna išpeikė
ir man nepatiko
manau būtų daug skaniau jei nenaudotumėt miltų ir pieno. 



2014-07-16 22:14