Bulvių apkepas su svogūnais

Bulvių apkepas su svogūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, raudonieji, 3 vienetai
  • Kiaulės kumpis, virtas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 100 mililitrų
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Druska
  • Sviestas, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:

Nuskustas bulvytes sutarkuot ant burokinės tarkės. Į bulvių masę įdėt pakepintus svogūnus, kiaušinius, kumpį, užvirintą pieną, miltus, prieskonius. Viską išmaišyt ir įdėt į sviestu pateptą skardą. Kept 20-30 min., 200C karštumo orkaitėje.

Skanaus

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą
» Komentarai
lulu
2014-07-16 22:14
labia neskanu
Mindaugas
2013-02-21 20:40
dar pamirsau parasyti, kad skonis tikrai neipatingas
Mindaugas
2013-02-21 20:36
Miltai cia tikrai nereikalingi. Po 30 min. apkepas buvo visiskai zalias, iskepe tik per 70 min. Vietoje raudonu svogunu deciau paprastus, nes raudoni cia nei skonio nei efekto neduoda.
Ruta
2012-09-07 19:16
Vakar kepiau šį patiekalą. Visa šeimyna išpeikė ir man nepatiko manau būtų daug skaniau jei nenaudotumėt miltų ir pieno.