Bulvių apkepas su dešrelėmis

Bulvių apkepas su dešrelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 500 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės, 1 sauja
  • Svogūnai, 150 gramų
  • Dešrelės, vytintos Biovela, 500 gramų
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Pienas, 150 gramų
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Sviestas, bulvių košei, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Kepimo formą galite naudoti vieną didelę arba kelias mažesnes.

Smulkiai supjaustome svogūnus ir grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname 2-3 min. svogūnus, o po to ir grybus bei smulkintas dešreles kepiname 3-4 min.
Bulves išverdame ir sutriname, pagardiname prieskoniais.
Bulvių košę sumaišome su smulkintomis petražolėmis ir pusę šios amsės sudedame į kepimo formą. Sudedame kepintas dešreles, svogūnus ir grybus ir ant viršaus sudedame likusią bulvių košę.
Viršų apibarstome sūriu.
Kepame 15-20 min. 180 laipsnių karščio orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Margarita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-05-22 16:14
visai skanu pagardinta su petra zolemis dar skaniau