Bulvių apkepas su dešrelėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 500 gramų
- Juodieji pipirai
- Petražolės, 1 sauja
- Svogūnai, 150 gramų
- Dešrelės, vytintos Biovela, 500 gramų
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Pienas, 150 gramų
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Sviestas, bulvių košei, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Kepimo formą galite naudoti vieną didelę arba kelias mažesnes.
Smulkiai supjaustome svogūnus ir grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname 2-3 min. svogūnus, o po to ir grybus bei smulkintas dešreles kepiname 3-4 min.
Bulves išverdame ir sutriname, pagardiname prieskoniais.
Bulvių košę sumaišome su smulkintomis petražolėmis ir pusę šios amsės sudedame į kepimo formą. Sudedame kepintas dešreles, svogūnus ir grybus ir ant viršaus sudedame likusią bulvių košę.
Viršų apibarstome sūriu.
Kepame 15-20 min. 180 laipsnių karščio orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-05-22 16:14