Bulvių apkepas su dešra

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Grietinėlė, 150 gramų
- Dešra, daktariška, 300 gramų
- Pienas, 200 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais ir dedamos vienu sluoksniu į indą. Ant viršaus vienu sluoksniu dedama daktariška dešra ir smulkiai pjaustyti svogūnai. Tuomet dar vienas sluoksnis bulvių ir tarkuotas fermentinis sūris. Viską užpilam 150 g grietinėlės ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame kol grietinėlė užvirs. (Druska ir pipirai pagal skonį)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-08 16:03
man viskas tinka tik as daryciau kitaip 

2010-08-13 20:49
tikrai labai skanu 

2010-08-08 16:08
Suvalgėm apsilaižydami
Labai skanu ir paprasta.





2010-04-24 09:54
paprasta,snanu ir sotu




2012-03-11 11:29