Bulvinių blynų pica su šaltai rūkytu česnakiniu saliamiu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, picos padui, 400 gramų
- Juodieji pipirai, picos padui
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, picos padui, 2 vienetai
- Pievagrybiai, konservuoti, 200 gramų
- Dešra, Biovela, 150 gramų
- Druska, picos padui
- Prieskoniai
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Nuluptas ir nuplautas bulves smulkiai sutarkuokite. Į jas įmaišykite kiaušinius, suberkite prieskonius, pasūdykite. Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite lietinių blynų dydžio blynus. Įdarui kitoje keptuvėje apkepinkite smulkintą svogūną, šiaudeliais supjaustytas paprikas, griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Blynus dėkite į kepimo formą arba ant skardos, ant jų dėkite pakepintas daržoves, susmulkintą dešrą, pabarstykite smulkintais žalumynais, prieskoniais ir užberkite tarkuotu fermentiniu sūriu. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių, kepkite tol, kol sūris išsilydys.
» Rašyti komentarą