Bulviniai zrazai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 500 gramų
- Česnakai, 2 skiltelės
- Krapai, 20 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai
- Krevetės be kevalo, virtos, 200 gramų
- Druska
- Aliejus
- Sūris, su krapais ir raugintais agurkais, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti.
Sutrynus palikti atvėsti.
Česnakus išspausti, krapus susmulkinti.
Į bulves įmušti kiaušinį, sudėti česnaką, krapus, miltus ir gerai išmaišyti.
Iš gautos masės suformuoti zrazus, į kurių vidų įdėti sūrio ir maždaug po 2-3 krevetes.
Suformuotus zrazus pavolioti džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje iš abiejų pusių apie 7 min.
Patiekti karštus su mėgstamu padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-05-26 18:55
Kam agurkai? Valgyti su megstamu padazu,o kur agurkus deti?
2014-10-16 16:58
kiek to surio?
2014-09-17 13:55
skanu su varskes idaru
2012-12-21 01:47
Sūris.... fermentinis? varškės? lydytas? obuolių? Ai, neee, taigi "
u krapais ir raugintais agurkais"... dabar viskas aišku. Bl...krapų ir raugintų agurkų sūris...

2019-09-09 16:40
Pabandykit su kepenelem