Bulviniai virtinukai su grybų padažu

Bulviniai virtinukai su grybų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, virtos, 350 gramų
  • Krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
  • Krapai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 1 stiklinė
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Grybai, virti, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:

Virtas bulves sumalame ir suminkome su kiaušiniu, grietine, krakmolu, miltais bei šiek tiek druskos.
Iš gautos bulvių tešlos formuojame nedidelius virtinukus.
Dedame virtinukus į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame, kol visi virtinukai iškyla į paviršių.
Padažui galima naudoti tiek šviežius, tiek šaldytus grybus.
Grybus susmulkiname ir kartu su smulkintu svogūnu pakepiname keptuvėje su sviestu.
Svogūnams suminkštėjus ir grybams šiek tiek apkepus, supilame grietinėlę, pasūdome ir dar apie 10 min. patroškiname.
Gautu padažu užpilame bulvių virtinukus ir patiekiame.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ramunė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
liuda
2013-02-08 13:49
Puikiai gavosi
kamile
2011-12-09 20:22
o man nelabai. skaniau jau paprastos virtos bulvės su grybu padažu.
romana
2011-11-16 15:43
MAN SIS RECEPTAS PATIKO
ERNESTAS
2011-11-16 15:37
SKANU LABAI SKANU
romana
2011-11-16 15:36
skanu labai skanu