Bulviniai virtinukai su grybų padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 350 gramų
- Krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
- Krapai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 1 stiklinė
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Grybai, virti, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
Virtas bulves sumalame ir suminkome su kiaušiniu, grietine, krakmolu, miltais bei šiek tiek druskos.
Iš gautos bulvių tešlos formuojame nedidelius virtinukus.
Dedame virtinukus į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame, kol visi virtinukai iškyla į paviršių.
Padažui galima naudoti tiek šviežius, tiek šaldytus grybus.
Grybus susmulkiname ir kartu su smulkintu svogūnu pakepiname keptuvėje su sviestu.
Svogūnams suminkštėjus ir grybams šiek tiek apkepus, supilame grietinėlę, pasūdome ir dar apie 10 min. patroškiname.
Gautu padažu užpilame bulvių virtinukus ir patiekiame.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-09 20:22
o man nelabai. skaniau jau paprastos virtos bulvės su grybu padažu.
2011-11-16 15:43

2011-11-16 15:37

2011-11-16 15:36

2013-02-08 13:49