Bulviniai vėdarai su cukinija

Bulviniai vėdarai su cukinija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Juodieji pipirai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Kiaulių žarnos, 3 vienetai
  • Druska
  • Cukinijos, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nuskustas bulves sutarkuoti ir užplikinti stikline virinto pieno.
Sutarkuoti burokine tarka cukiniją ir pridėti druskos bei pipirų.
Cukiniją sumaišyti su bulvių tarkiais.
Žarnas gerai išvalyti ir lengvai prikimšti įdaru.
Įdėti į skardą, užpilti vandeniu, subadyti dantų krapštuku ir kepti apie 1 valandą 200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Truputį pakepus, vėl pabadyti.
Valgyti su spirgučių ir giretinės padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ineta
2015-11-22 16:14
Nuostabus skonis dekui
bozia
2011-08-29 15:40
mmm... labai skanu pabandikit mano sveciai pirstukus laize
Vilma
2011-07-29 17:10
Vedarai man pats skaniausias patiekalas. Juos darau tik su spirguciais ir svogunais niam niam
monikita
2010-07-24 11:16
monikita
2010-07-24 11:16