Bulviniai vėdarai su cukinija

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai
- Pienas, 1 stiklinė
- Kiaulių žarnos, 3 vienetai
- Druska
- Cukinijos, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuskustas bulves sutarkuoti ir užplikinti stikline virinto pieno.
Sutarkuoti burokine tarka cukiniją ir pridėti druskos bei pipirų.
Cukiniją sumaišyti su bulvių tarkiais.
Žarnas gerai išvalyti ir lengvai prikimšti įdaru.
Įdėti į skardą, užpilti vandeniu, subadyti dantų krapštuku ir kepti apie 1 valandą 200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Truputį pakepus, vėl pabadyti.
Valgyti su spirgučių ir giretinės padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-29 15:40
mmm... labai skanu
pabandikit mano sveciai pirstukus laize





2011-07-29 17:10
Vedarai man pats skaniausias patiekalas. Juos darau tik su spirguciais ir svogunais
niam niam 


2010-07-24 11:16

2010-07-24 11:16

2015-11-22 16:14