Bulviniai vėdarai

Bulviniai vėdarai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
  • Kiaulių žarnos, 100 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nuskustos bulvės sutarkuojamos.
Lašiniukai smulkiai supjaustomi ir paspirginami kartu su kapotais svogūnais.
Jais užpilamos paruoštos bulvės, suberiamas mairūnas ir pasūdoma.
Viskas gerai sumaišoma.
Žarnos gerai išvalomos, ištrinamos druska bei kapotu česnaku, išplaunamos ir nekietai prikemšamos.
Skarda ištepama riebalais, įpilama truputis vandens ir laisvai sudedamos prikimštos žarnos.
Skardos su prikimštomis žarnomis sudedamos į karštą orkaitę arba krosnį.
Po 5—10 min. kepimo žarnos keliose vietose subadomos adata, kad nesutrūkinėtų.
Kepama vidutinio karštumo (185 laipsnių temperatūros) krosnyje arba orkaitėje, retkarčiais viršų palaistant riebalais.
Jei reikia, apverčiama.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Justelez
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vėdarai
2013-12-14 15:11
Myliu vėdarus, jų kvapą ir visiems abejonantiems sakau: nuo jų nepastorėsit, bet valgydami džiaugsmą apturėsit Dont vorry be happy!
Gustė
2011-03-27 18:58
Kai lūžtu iš kai kurių komentarų
jugite
2011-03-10 12:18
skanumelis... kai namie darau padėti visi atsisako ir grasina pietų nevalgysią, bet kai pasklinda iškeptų kvapas...tuoj namiškiai prisistato.
Jūratė
2011-01-08 13:19
Kepant vėdarus į tarkius įdedu čiobrelių, man taip skaniau.
asdfg
2011-01-08 11:32
Skanu zinoma isvaizda nekoke, bet cia nebeda