Bulviniai švilpikai

Bulviniai švilpikai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, didelės, virtos su lupenomis, 5-6
  • Kmynai
  • Kiaušiniai, 1-2
  • Kvietiniai miltai
  • Druska
  • Aliejus
  • Prieskoniai, "Vegeta"
Gaminimo instrukcija:

Bulves nuplauti, išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti ir sumalti mėsmale.
Įmušti kiaušinius, sudėti prieskonius (kmynus) ir miltus.
Minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų.
Iš tešlos padaryti nedidelius, storus rombo formos blynelius ir virti įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Galima valgyti, kaip garnyrą, ar prie švilpikų pasigaminti padažą, kaip leidžia fantazija.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Dalia
» Rašyti komentarą
» Komentarai
irena
2021-11-22 19:33
dzukiskai - pampuskos
Mūsų krašte
2017-04-03 17:35
Jie dar vadinami švilpiziukais
janina
2016-04-14 22:17
Tai kiek miltų idet nes nuo jų priklauso švilpuko skonis jei per daug bus Miltinis Blynas?
la la
2015-04-03 19:05
svilpykai blogi
Ligita
2014-08-27 20:38
mmmm skanumelis nam nam (y) super labai skanu