Bulviniai sklindžiai su česnakine varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, nedidelės, 5 vienetai
- Česnakai, 1
- Svogūnai, laiškai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Varškė, pakelis, 0.5 vieneto
- Aliejus, kepimui
- Prieskoniai, Vegeta, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Česnakinės varškės kremui reikia:
0,5 pakelio varškės
1 šaukšto grietinės
2 šaukštų rūgpienio
trupučio smulkintų krapų
Bulves nuskutame, sutarkuojame norimo stambumo tarka bei ištriname su puse pakelio varškės. Įtarkuojame česnako skiltelę, dedame susmulkintus svogūno laiškus, prieskonius, išmaišome, įmušame kiaušinį ir vėl išmaišome. Įkaitintame aliejuje kepame kepame sklindžius.
Paruošiame česnakinės varškės kremą: likusią pusę pakelio varškės ištriname su grietine, rūgpieniu, įspaudžiame česnako skiltelę, pabarstome krapais ir gerai išsukame. Prieš patiekdami, karštus sklindžius užpilame šiuo varškės kremu. Sakanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-23 09:01
cia gaunasi porciju? Manau, kad viena.
2011-09-07 08:51
dasiderija, gali pabandyti naturalų jogurtą dėti. Jei trūks rūgšties įlašink citrinos sulčių kelis lašus.
2011-09-06 19:45
gal kas patars kaip pasidaryt padaziuka varskes skanu be grietines ir rugpienio nes italijoje nera siu skanumynu 

2010-11-18 13:53
Manau labai skanu. Verta pabandyti. Susigundziau 

2015-04-26 11:39