Bulviniai sklindžiai su česnakine varške

Bulviniai sklindžiai su česnakine varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, nedidelės, 5 vienetai
  • Česnakai, 1
  • Svogūnai, laiškai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Varškė, pakelis, 0.5 vieneto
  • Aliejus, kepimui
  • Prieskoniai, Vegeta, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Česnakinės varškės kremui reikia:
0,5 pakelio varškės
1 šaukšto grietinės
2 šaukštų rūgpienio
trupučio smulkintų krapų

Bulves nuskutame, sutarkuojame norimo stambumo tarka bei ištriname su puse pakelio varškės. Įtarkuojame česnako skiltelę, dedame susmulkintus svogūno laiškus, prieskonius, išmaišome, įmušame kiaušinį ir vėl išmaišome. Įkaitintame aliejuje kepame kepame sklindžius.
Paruošiame česnakinės varškės kremą: likusią pusę pakelio varškės ištriname su grietine, rūgpieniu, įspaudžiame česnako skiltelę, pabarstome krapais ir gerai išsukame. Prieš patiekdami, karštus sklindžius užpilame šiuo varškės kremu. Sakanaus.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vita
2015-04-26 11:39
man labai patinka jei kepu blinukus visada darau sita padaziuka.... labai skanu
Kiek
2013-10-23 09:01
cia gaunasi porciju? Manau, kad viena.
Elena
2011-09-07 08:51
dasiderija, gali pabandyti naturalų jogurtą dėti. Jei trūks rūgšties įlašink citrinos sulčių kelis lašus.
dasiderija
2011-09-06 19:45
gal kas patars kaip pasidaryt padaziuka varskes skanu be grietines ir rugpienio nes italijoje nera siu skanumynu
KuKu
2010-11-18 13:53
Manau labai skanu. Verta pabandyti. Susigundziau