Bulviniai pyragėliai su virta daktariška dešra

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 4 vienetai
- Bulvės, žalios, 4 vienetai
- Juodieji pipirai, įdarui
- Paprika, įdarui, 150 gramų
- Svogūnai, įdarui, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, įdarui, virti, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, tiek, kad tešla neliptų prie rankų
- Dešra, Biovela, įdarui, 150 gramų
- Druska
- Aliejus, įdarui, kepti
- Grietinė, 0.25 vieneto
Gaminimo instrukcija:
virtas bulves sumalkite, žalias sutarkuokite smulkia tarka. Į varškę įmuškite kiaušinius, supilkite grietinę, pasūdykite, sumaišykite su bulvėmis ir įberkite miltų tiek, kad suminkius tešla neliptų prie rankų. Įdarui svogūną susmulkinkite, pakepinkite aliejuje, sudėkite susmulkintą papriką, vėliausiai sudėkite mažais kubeliais smulkintą dešrą, kiaušinį, paskaninkite prieskoniais, pasūdykite, išmaišykite. Iš bulvių tešlos suformuokite paplotėlius, ant kiekvieno jų uždėkite įdaro, kraštus užspauskite, suformuokite kepsniukus, kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su pomidorų padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-04-28 14:51
Turėtų būti labai skanūs, atrodo viliojančiai
2013-10-07 18:42