Bulviniai blynai su jautiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 0.6 kilogramo
- Juodieji pipirai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautienos faršas, 250 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Susitarkuojame morką, susipjaustome svogūną ir pakepiname ant aliejaus.
Bulves nulupame ir sutarkuojame.
Mėsą sumaišome su pakepintais svogūnais, morkomis, pridedame prieskonių ir išmaišome.
Tarkuotas bulves pasūdome ir sumaišome su miltais.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame po šaukštą bulvių tarkių, tada truputį mėsos ir vėl bulvių tarkių.
Kai viena pusė apkepa apverčiame ir apkepame kitą pusę.
Kepame ant silpnos ugnies.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-29 19:58
pabandysiu
2014-03-04 14:38
Labai skanu. Greiti ir skanus pietus. Tik mesa dejau virta ir pakepinta su svoguniuku. 

2013-10-20 10:09
kepu su riebesne kiauliena,nededu nei svoguno nei morkytes tik pipiru,pav.pelatruno,ar baziliko ir kepu uzdengus,gilesneje keptuveje,tai mano seimynos megstamas patiekalas
2012-11-12 19:46
noriu paragauti.....labai skanu
2014-11-05 12:05