Bulviniai blynai slovakiškai

Bulviniai blynai slovakiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, didelės, 3 vienetai
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Raudonėliai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:

Bulves nuskusti, sutarkuoti smulkia tarka, nusunkti. Sutarkuoti pusę svogūno ir česnako skilteles. Sumaišyti su bulvėmis, įdėti kiaušinį, miltus, druską, juoduosius pipirus, sutrintus raudonėlius. Gerai išmaišyti.
Į įkaitintą aliejų dėti tešlą, blynus apkepinti iš abiejų pusių, kad gražiai paskrustų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vygis
2011-02-08 14:47
Tai čia, tipo, Bramburakai? Prie alaus tinka... Kazkada Čekijije kazko panašaus ragavau alaus restorane.
(anonimas)
2010-09-30 13:01
arselis:
Agne
2010-07-23 18:18
tipiskas kaledinis rusu patiekalas.