Bulviniai blynai Mindaugui

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1.5 kilogramo
- Kiaulienos lašiniai, su raumenuku, 80 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 100 mililitrų
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Grietinė
Gaminimo instrukcija:
Šiuos blynus valgys net tie, kurie seniau nemėgo bulvinių blynų.
Pirmiausia reikia sutarkuoti bulves rankomis su tarka, burokine, smulkia puse. Tuomet jas truputį nuspausti (bulvių skystį). Užvirinti pieną ir supilti į tarkuotas bulves, viską sumaišyti (pienas balina bulves). Tuomet įmušti kiaušinius. Viską gerai išmaišyti. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi dėti kupiną šaukštą masės ir suploti, kad būtų maždaug 0,5 cm storio.
Tuomet supjaustyti lašinius į smulkius stačiakampius. Juos pakepinti.
Iškepę blynukai bus traškūs ir auksinės spalvos. Pagardinti su grietine, trupučiu druskos ir spirgais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-22 09:12
Pietums butinai pagaminsiu
ir butinai papasakosiu ar skaniai gavosi 


2013-09-30 09:20
Niam, niam kaip megstu siuos blynukus, daznai gaminu 

2013-01-25 19:09
ar Jonui galima?
2012-10-11 15:19
Austėja, perskaičiau tavo receptą ir net seilė nutįso. Ir aš šiandien tokius kepsiu.
2017-07-09 21:50