Bulvinė duona

Bulvinė duona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 900 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kmynai, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Petražolės, smulkintos, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Svogūnai, mažas aštrus, 1
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 1.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Bulves nuplauti, išvirti, truputį atvėsinti. Nulupti ir sumalti. Įdėti plaktą kiaušinį, didžiąją dalį sviesto, miltus, susmulkintą svogūną, grietinę, kmynus, petražoles, pipirus, druskos ir suminkyti.
Bulvinę tešlą surutulioti į volelį ir supjaustyti į 8 dalis. Apvolioti miltuose ir apkepti vidutiniškai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus (maždaug po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės).
Sudėti į lėkštę, ant viršaus uždėti po gabaliuką sviesto.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2011-05-13 14:06
Tai kad nuotrauka neatitinka aprašymo
algirdukas
2011-05-13 09:27
neskanus labai
alio
2011-01-31 17:14
ar kas kepet, ar vertas demesio?
Erika
2011-01-30 12:09
Pati tu suktinukas Cia duona, ne suktinukai
Ciocė
2010-01-27 08:15
Čia bulviniai suktinukai