Bulvinė duona

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 900 gramų
- Juodieji pipirai, malti
- Kmynai, 1.5 valgomojo šaukšto
- Petražolės, smulkintos, 1.5 valgomojo šaukšto
- Svogūnai, mažas aštrus, 1
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 1.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Bulves nuplauti, išvirti, truputį atvėsinti. Nulupti ir sumalti. Įdėti plaktą kiaušinį, didžiąją dalį sviesto, miltus, susmulkintą svogūną, grietinę, kmynus, petražoles, pipirus, druskos ir suminkyti.
Bulvinę tešlą surutulioti į volelį ir supjaustyti į 8 dalis. Apvolioti miltuose ir apkepti vidutiniškai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus (maždaug po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės).
Sudėti į lėkštę, ant viršaus uždėti po gabaliuką sviesto.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-13 09:27
neskanus labai







2011-01-31 17:14
ar kas kepet, ar vertas demesio?
2011-01-30 12:09
Pati tu suktinukas
Cia duona, ne suktinukai

2010-01-27 08:15
Čia bulviniai suktinukai
2011-05-13 14:06