Bulvės su česnakais

Bulvės su česnakais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.

Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
tadas
2011-06-22 17:18
saltas bulves valgyt? kazka sumaise, gal tik padazas turi but saltas, bet ne bulves.
okse
2011-04-26 18:11
Saunu,net neisivaizdavau kad gali buti taip skanu,labai paprasta,ir skanu,puikus uzkandi
valius
2010-06-20 22:01
labai skanu
daiva
2009-11-10 19:53