Bulgariškos pupelių salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Paprika, 1 vienetas
- Pupelės, baltosios, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Actas
- Pomidorų padažas
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Žalumynai, pjaustyti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-20 22:00

2009-10-24 14:26
Labai skanu
, bet skaniau vietoj grietinės panaudoti majonezą
, gerai suvartojama su 



2008-09-26 06:59
Skanu turetu but, megstu pupeles, reikes isbandyt 

2013-10-10 20:13