Bulgariškos pupelių salotos

Bulgariškos pupelių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Pupelės, baltosios, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Actas
  • Pomidorų padažas
  • Druska
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai, pjaustyti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2013-10-10 20:13
dedu pomidoru padazo
vaidute
2010-06-20 22:00
Grizlis
2009-10-24 14:26
Labai skanu , bet skaniau vietoj grietinės panaudoti majonezą , gerai suvartojama su
Bitute
2008-09-26 06:59
Skanu turetu but, megstu pupeles, reikes isbandyt