Bulgariškas šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Česnakai, 10
- Juodieji pipirai
- Migdolai, 20 vienetų
- Svogūnai, 200 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Juoda duona, trupiniai, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 200 mililitrų
- Aviena, ar kitokia mėsa, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyti mėsą 20-25 g gabalais, suverti ant iešmų kartu su svogūnų žiedais (galima suverti ir kitokių daržovių, grybų), gerai pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iškepti šašlykinėje.
Patiekti karštus su česnakiniu padažu.
Česnakinio padažo gaminimas:
česnakų skilteles išspausti. Sudėti smulkintus migdolus ir duonos trupinius, trynius, ir pastoviai maišant, supilti aliejų.
Pasūdyti, supilti citrinos sultis, išmaišyti.
Palaikyti šaldytuve kelias valandas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-11 13:24
Labai skaniai atrodo.. mmm.. Wow.. Skanu 

2011-02-11 13:24
Atrodo skaniai . : )
2011-08-02 15:19