Bulgariškas šašlykas

Bulgariškas šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Česnakai, 10
  • Juodieji pipirai
  • Migdolai, 20 vienetų
  • Svogūnai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Juoda duona, trupiniai, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, 200 mililitrų
  • Aviena, ar kitokia mėsa, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Supjaustyti mėsą 20-25 g gabalais, suverti ant iešmų kartu su svogūnų žiedais (galima suverti ir kitokių daržovių, grybų), gerai pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iškepti šašlykinėje.
Patiekti karštus su česnakiniu padažu.
Česnakinio padažo gaminimas:
česnakų skilteles išspausti. Sudėti smulkintus migdolus ir duonos trupinius, trynius, ir pastoviai maišant, supilti aliejų.
Pasūdyti, supilti citrinos sultis, išmaišyti.
Palaikyti šaldytuve kelias valandas.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vitiokas
2011-08-02 15:19
o kur marinavimas koks cia saslas nepagavau kampo
Kasija
2011-02-11 13:24
Labai skaniai atrodo.. mmm.. Wow.. Skanu
Eva ; DDDDDDD
2011-02-11 13:24
Atrodo skaniai . : )