Briuselio kopūstų ir vištienos užkepelė

Briuselio kopūstų ir vištienos užkepelė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištienos filė, 300 gramų
  • Pienas, geriausi Vilniaus sūris, 100 gramų
  • Grietinė, 200 mililitrų
  • Prieskoniai, krapų, čiobrelių, druskos, pipirų
  • Briuselio kopūstai, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Morkas sutarkuojame ir pakepiname su pjaustytais svogūnais.
Išvirtą vištieną nuimame nuo kaulo, supjaustome gabalėliais ir pakepiname su prieskoniais.
Apverdame briuselio kopūstus.
Į kepimo skardą dedame sluoksnį kepintos vištienos, sluoksnį morkų, kepintų su svogūnais, o ant viršaus dedame briuselio kopūstus.
Viską užpilame grietine ir sudedame krapus bei čiobrelius.
Viską sudėjus, užbarstome fermentinio sūrio ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 min.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: www.sarka.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
rima
2014-05-08 14:59
Atrodo skaniai. O vištieną manau užtektų pakepint ir nevirtą.
Sandra
2012-03-25 15:08
Šiaip man patinka tokie patiekalai, jau susiviliojau daryt vien iš nuotraukos, bet kai paskaičiau, kiek su ta vištiena reik užsiimt, tai truputį per daug vargo - virt, kept, vėl kept.
Pavalgysim skaniai ir be šito recepto.
lora
2010-10-22 15:36
labai skanu,visai seimai patiko daznai gaminu
Gi
2010-09-16 08:45
Kam tiek kepti, kai visas maistas jau apdorotas???