Briuselio kopūstų ir vištienos užkepelė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištienos filė, 300 gramų
- Pienas, geriausi Vilniaus sūris, 100 gramų
- Grietinė, 200 mililitrų
- Prieskoniai, krapų, čiobrelių, druskos, pipirų
- Briuselio kopūstai, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Morkas sutarkuojame ir pakepiname su pjaustytais svogūnais.
Išvirtą vištieną nuimame nuo kaulo, supjaustome gabalėliais ir pakepiname su prieskoniais.
Apverdame briuselio kopūstus.
Į kepimo skardą dedame sluoksnį kepintos vištienos, sluoksnį morkų, kepintų su svogūnais, o ant viršaus dedame briuselio kopūstus.
Viską užpilame grietine ir sudedame krapus bei čiobrelius.
Viską sudėjus, užbarstome fermentinio sūrio ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 min.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-25 15:08
Šiaip man patinka tokie patiekalai, jau susiviliojau daryt vien iš nuotraukos, bet kai paskaičiau, kiek su ta vištiena reik užsiimt, tai truputį per daug vargo - virt, kept, vėl kept.
Pavalgysim skaniai ir be šito recepto.
Pavalgysim skaniai ir be šito recepto.

2010-10-22 15:36
labai skanu,visai seimai patiko daznai gaminu
2010-09-16 08:45
Kam tiek kepti, kai visas maistas jau apdorotas???
2014-05-08 14:59