Braziliškas desertas: brigadeiro rutuliukai su morkų pyrago įdaru

Braziliškas desertas: brigadeiro rutuliukai su morkų pyrago įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kondensuotas pienas, 398 gramai
  • Aliejus, 220 mililitrų
  • Cukrus, 220 gramų
  • Morkos, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Miltai, 150 gramų
  • Pabarstukai, 1 pakelis
  • Kakava, 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilė, 3 lašai
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkų pyragas: sutarkuotas morkas, aliejų ir kiaušinius sutrinkite iki vientisos masės. Masę sumaišykite su miltais, cukrumi ir vanile. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.

  2. Brigadeiro: Sumaišykite kondensuotą pieną, kakavą ir sviestą iki vientisos masės. Kepkite mikrobangų krosnelėje 6 minutes, kas 2 minutes pamaišant. Masė turi sukietėti tiek, kad paspaudus pirštu, liktų įspaudas. Atsargiai - karšta!

  3. Rutuliukai: patepkite rankas aliejumi ir suformuokite morkų pyrago ir brigadeiro rutuliukus (žiūrėti video). Papuoškite pabarstukais.

Porcijų skaičius: 9
Receptą atsiuntė: Vilmantas
» Rašyti komentarą