Braškių uogienė su baziliku ir vanile

Braškių uogienė su baziliku ir vanile
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Braškės, 1.2 kilogramo
  • Sviestas, 15 gramų
  • Vanilės ankštis, 1 vienetas
  • Bazilikas, 20 gramų
  • Cukrus, 500 gramų
  • Dr Oetker Felfix Extra tirštinimo mišinys
Gaminimo instrukcija:
  1. Braškes nuplauti, nuimti kotelius ir sudėti puodą kartu su sviestu, iš vanilės ankšties išimti sėklytes. Kaitinti, dėti kapotą baziliką, berti cukrų, Dr Oetker Felfix Extra tirštinimo mišinį.

  2. Gerai išmaišykite, užvirkite ir pakaitinkite dar 3 minutes. Sudėkite į stiklainius.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Dr. Oetker
» Rašyti komentarą