Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais

Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Braškės, 1 kilogramas
  • Cukrus, 350 gramų
  • Dr Oetker Gelfix Stevija tirštinimo mišinys, 1 pakelis
  • Grūsti juodiji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Balzaminis actas, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplautas ir nuimtais koteliais braškes sudėti į puodą. Užberti cukrų, Dr Oetker Gelfix Stevija tirštinimo mišinį, pipirus.

  2. Užvirkite ir pakaitinkite 5 minutes. Pilkite balzaminį actą, išmaišykite ir sudėkite į stiklainius.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Dr. Oetker
» Rašyti komentarą