Braškių tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukrus, 6 arbatiniai šaukšteliai
- Braškės
- Grietinė, 400 gramų
- Biskvitai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Sudedame 400 g gretinės į didesnį dubenėlį.
Perpjauname citriną į 2 dalis (viena dalis turi būti didesnė nei kita).
Iš didesnės citrinos puselės išspaudžiame sultis ant grietinės.
Į grietinę ir citrinos sultis sudedame 6 šaukštelius cukraus.
Supjaustome braškes geriausia skiltelėmis.
Paimame apatinį biskvito lapą, užpilame bei sulyginame kremą, uždedame uogų (3 foto).
Uždedame kitą lapą ir vėl dedame uogas.
Ant trečio lapo užpilame kremo, papuošiame braškėmis ir aptepame kremu kraštus.
Pagaminus tortą 10-15 min. padedame į šaldiklį, po to maždaug 3 valandoms dedame į šaldytuvą.
Skanaus!!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-17 17:55
i 400g grietines daugiau negu puse citrinos sulciu?? as darau panasiai, bet dedu 4-5 laselius max... ir cukraus stikline 

2012-02-06 19:07