Braškių risotto

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, šviežiai maltų
- Ryžiai, risoto, 350 gramų
- Svogūnai, smulkiai pjaustytas, 1 vienetas
- Baltas vynas, sausas, 350 gramų
- Grietinėlė, 250 mililitrų
- Braškės, 300 gramų
- Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Sultinys, daržovių, 1.5 litro
Gaminimo instrukcija:
Užvirinti sultinį. Sviestą ištirpinti, sudėti svogūną ir maišant kepti ant mažos ugnies, kol suminkštės (maždaug apie 5 minutes). Supilti ryžius, gerai maišyti kol pasidengs sviestu. Užpilti vyną ir pakepti, kol jis išgaruos. Po truputį pilti karštą sultinį ir vis maišyti, kol jį sugers ryžiai. Tada vėl įpilti truputį sultinio. Po dešimties minučių sudėti trintas braškes (dalį palikti papuošimui) ir toliau kepti, kol ryžiai bus beveik minkšti. Supilti grietinėlę, išmaišyti, pagardinti druska, pipirais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-21 12:21
atrodo skaniai
2009-12-02 19:00

2009-11-11 15:44

2009-10-11 23:04
isbandysiu jiiiiiiiiiiiii



2011-10-10 19:29