Braškių ir kefyro desertas

Braškių ir kefyro desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Kefyras, 0.5 litro
  • Vanduo, karštas, 0.25 stiklinės
  • Braškės
  • Želatina, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Želatiną užpilti karštu vandeniu ir maišyti, kol ištirps. Cukrų išmaišyti su kefyru, įmaišyti želatiną. Braškes supjaustyti, suberti į formeles ir užpilti kefyru. Išpilstyti į indelius ir dėti į šaldytuvą bent porai val., kad sustingtų. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą