Braškinis grietinėlės tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Sviestas, 120 gramų
- Cukrus, 80 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Braškės, 0.5 kilogramo
- Kokosų drožlės, 1 sauja
- Grietinėlė, 250 mililitrų
- Cukrus, 70 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Ruošiame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir supilame ištirpdytą ir pravėsusį sviestą. Tuomet vėl gerai išplakame. Beriame miltus ir kepimo miltelius ir išmaišome.
Biskvitą kepame iki 180 C laispnių įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 minučių.
Grietinėlę išplakame iki standumo su cukrumi. Biskvitą padaliname į tris dalis. Pirmą dalį pertepame grietinėle ir dedame supjaustyta braškes, dedame kitą biskvitą ir kartojame eigą (pasiliekame braškių papuošimui). Uždedame trečią biskvitą ir aptepame visą tortą likusia grietinėle.
Aplipdome torto šonus kokoso drožlėmis ir papuošiame braškėmis :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-06-26 18:14