Braškinis grietinėlės tortas

Braškinis grietinėlės tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Tešlai:
  • Miltai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Sviestas, 120 gramų
  • Cukrus, 80 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Papuošimui:
  • Braškės, 0.5 kilogramo
  • Kokosų drožlės, 1 sauja
Kremui:
  • Grietinėlė, 250 mililitrų
  • Cukrus, 70 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Ruošiame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir supilame ištirpdytą ir pravėsusį sviestą. Tuomet vėl gerai išplakame. Beriame miltus ir kepimo miltelius ir išmaišome.

  2. Biskvitą kepame iki 180 C laispnių įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 minučių.

  3. Grietinėlę išplakame iki standumo su cukrumi. Biskvitą padaliname į tris dalis. Pirmą dalį pertepame grietinėle ir dedame supjaustyta braškes, dedame kitą biskvitą ir kartojame eigą (pasiliekame braškių papuošimui). Uždedame trečią biskvitą ir aptepame visą tortą likusia grietinėle.

  4. Aplipdome torto šonus kokoso drožlėmis ir papuošiame braškėmis :)

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nijolė
2017-06-26 18:14
Atrodo viliojančiai reikės pasidaryti!Ačiū už nuotrauką ir receptą Dianai