Braškinė “panna cotta”

Braškinė “panna cotta”
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Grietinėlė, riebi, 200 mililitrų
  • Braškės, trintos su cukrumi
  • Želė, braškių, pakeliuose, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Užkaisti pieną, įpilti grietinėlę, ir šiek tiek pakaitinti. Supilti želė iš pakelio ir maišyti, kol ištirps, bet neleisti užvirti. Nukelti nuo ugnies, perkošti ir išpilstyti į norimas formeles. Leisti ataušti ir palikti šaldytuve stingti. Padažu, t.y. trintomis braškėmis su cukrumi, užpilti sustingusią panna cotta. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
xxx
2013-11-25 11:12
Paprasta,skanu,svelnu,kvapnu,aciu