Braškės raudonajame vyne su prieskoniais

Braškės raudonajame vyne su prieskoniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Anyžius, žvaigždutės, 2 vienetai
  • Cinamonas, lazdelės, 1 vienetas
  • Cukrus, 60 gramų
  • Juodieji pipirai, žirneliai, 2 vienetai
  • Raudonas vynas, Burgundiškas, 250 mililitrų
  • Grietinėlė, plakta
  • Šokoladas, pieniškas, tarkuotas
  • Braškės, šaldytos/šviežios, 500 gramų
  • Mėta
Gaminimo instrukcija:

Gaunasi 2 porcijos.
Supilkite į puodą vyną, sudėkite prieskonius bei cukrų ir virkite apie 10 minučių.
Tuomet sudėkite braškes, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
Atvėsinkite ir padėkite 12 val. į šaldytuvą.
Tiekite, supilstę į taures ir papuošę grietinėle, tarkuotu šokoladu bei mėtos lapeliais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą