Braškės raudonajame vyne su prieskoniais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Anyžius, žvaigždutės, 2 vienetai
- Cinamonas, lazdelės, 1 vienetas
- Cukrus, 60 gramų
- Juodieji pipirai, žirneliai, 2 vienetai
- Raudonas vynas, Burgundiškas, 250 mililitrų
- Grietinėlė, plakta
- Šokoladas, pieniškas, tarkuotas
- Braškės, šaldytos/šviežios, 500 gramų
- Mėta
Gaminimo instrukcija:
Gaunasi 2 porcijos.
Supilkite į puodą vyną, sudėkite prieskonius bei cukrų ir virkite apie 10 minučių.
Tuomet sudėkite braškes, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
Atvėsinkite ir padėkite 12 val. į šaldytuvą.
Tiekite, supilstę į taures ir papuošę grietinėle, tarkuotu šokoladu bei mėtos lapeliais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą