Boružėlės

Boružėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tunas, konservuotas, savo sultyse, 100 gramų
  • Kiaušiniai, viorti, 2 vienetai
  • Pomidorai, pailgi, 500 gramų
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnų laiškai
  • Druska
  • Gvazdikėliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Tuną, nupylus skystį, sumaigykite šakute. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Česnaką susmulkinkite. Taip pat susmulkinkite ir svogūno laiškus. Įdėkite majonezo, žalumynų ir išmaišykite.

  2. Kiekvieno pomidoro viršutinės dalį nupjaukite ir perpjaukite pusiau. Iš kitos pusės išimkite sėklas.

  3. Į kiekvieną pomidorą įdėkite paruošto įdaro. Ant viršaus uždėkite nupjautas pomidorų viršūnėles tarsi sparnelius, o ant jų sudėkite majonezo taškelius. Iš gvazdikėlių padarykite akytes. Sudėkite į salotomis išklotą lėkštę.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą