Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu

Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė, 400 gramų
Kremui:
  • Varškė, 100 gramų
  • Jogurtas, 100 gramų
Blynams:
  • Kiaušiniai, blyneliai, 2 vienetai
  • Pienas, 100 gramų
  • Miltai, 100 gramų
  • Ciberžolė, 1 gramas
Žirnelių kremui:
  • Žirniai, 200 gramų
  • Grietinėlė, 100 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Druska
Krapų aliejui:
  • Krapai, 50 gramų
  • Aliejus, saulėgrąžų , 100 gramų
  • Vyno actas, (baltojo), 100 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Blynelių gamyba: išsukami kiaušiniai, pilamas pienas, po truputį sudedami miltai ir ciberžolė. Viskas gerai išmaišoma. Sviestas išlydomas keptuvėje ir iškepami lietiniai blynai. Iškeptus blynelius - atvėsinti.

  2. Kremo gamyba: žirneliai lėtai troškinami grietinėlėje 10 min., po to dedamas sviestas ir viskas gerai trintuvo pagalba sutrinama. Paruoštas kremas gardinamas druska.

  3. Krapų aliejais gamyba: krapai nuplikomi verdančiu vandeniu, užpilami aliejumi, actu, pagardinama druska bei pipirais, viskas labai gerai sutrinama trintuvu.
    Ant lietinio blyno tepamas varškės kremas, ant jo dedama lašiša ir susukama cilindro forma. Po to tvirtai įsukama į maistinę plėvelę ir palaikoma šaldytuve 2-3 val. Suktinukas supjaustomi griežinėliais ir sudedamas ant žirnelių kremo, šalia pilamas jogurtas ir pašlakstoma krapų aliejumi.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: ZIGMAS
» Rašyti komentarą