Blyneliai su varške

Blyneliai su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Miltai, 300 gramų
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 16 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasiruošiame lietinius blynus: miltai, kiaušiniai, pienas, šaukštas cukraus, žiupsnelis druskos ir vanilinio cukraus. Tešla turi būti skystoka. Išsikepame lietinius blynus.

  2. Pasiruošiam varškės įdarą blynams: varškė, cukrus, vanilinis cukrus. Gerai išmaisome.

  3. Į lietinį blyną dedame varškę ir vyniojame arba gražiai sulankstome blyną. Paruoštus blynus apkepame keptuvėje.

  4. Patiekiam su jogurtu, uogiene arba grietine. Čia - kaip kas mėgsta. Skanaus :)

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Sidona
» Rašyti komentarą