Blyneliai su varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- Miltai, 300 gramų
- Pienas, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 16 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Pasiruošiame lietinius blynus: miltai, kiaušiniai, pienas, šaukštas cukraus, žiupsnelis druskos ir vanilinio cukraus. Tešla turi būti skystoka. Išsikepame lietinius blynus.
Pasiruošiam varškės įdarą blynams: varškė, cukrus, vanilinis cukrus. Gerai išmaisome.
Į lietinį blyną dedame varškę ir vyniojame arba gražiai sulankstome blyną. Paruoštus blynus apkepame keptuvėje.
Patiekiam su jogurtu, uogiene arba grietine. Čia - kaip kas mėgsta. Skanaus :)
» Rašyti komentarą