Blyneliai su sūriu ir aguonomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukrus, 50 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 80 gramų
- Druska, 0.4 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 60 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinas
- Rikota, sūris, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinių baltymus išplakti su žiupsneliu druskos iki putų konsistencijos.
Rikotos sūrį sutrinti su tryniais, ištirpintu sviestu ir vanile.
Atskirai sumaišyti miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius, aguonas ir truputį tarkuotos citrinos žievelės.
Tada sumaišyti miltų mišinį su sūrio mišiniu. Palaipsniui įmaišyti baltymus.
Kepti blynelius svieste arba aliejuje 2 min. iš vienos pusės ir 1 min. iš kitos ant vidutinės ugnies.
» Rašyti komentarą