Blyneliai su obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Cukrus
- Obuoliai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Pienas, 50 mililitrų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Ruduo puikus metas. Soduose užderėję obuoliai nejučiom atsiduria kiekvieno iš mūsų virtuvėje, garnyrai, pyragai, salotos – tinka viskam. Šį kart siūlau skanius, paprastučius pusryčių blynus.
Užmaišome tešlą, nusiplauname, nulupame obuolius ir supjaustome plonomis riekelėmis. Apibarstome cinamonu ir cukrumi jei obuoliai rūgštoki.
Į ikaitintą keptuvę pilame tešlos, dedame obuolio ir užpilame tešla. Apkepame iš abiejų pusių kol apskrunda.
Tiekiame su mėgiama uogiene. Mum skaniausia su grietine ir cukrumi.
Štai ir viskas. Skanių pusryčių!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-20 15:16
Nors tiek gerai



2011-04-19 20:14
padėjot išsikept paprastų blynų ,ne su oboliais,nes nemokėjau 

2013-02-03 13:50