Blyneliai su mėsa ir ryžiais

Blyneliai su mėsa ir ryžiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 0.5 litro
  • Vanduo, 0.5 litro
  • Soda, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Mėsa, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Inde sumaišyti pieną, vandenį, kiaušinius, aliejų, cukrų, druską, sodą ir miltus. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
Išvirti mėsą ir ją sumalti. Mėsą sumaišyti su ryžiais ir pipirais, įpilti truputį sultinio, kad įdaras nebūtų sausas.
Iš tešlos iškepti blynus: vieną pusę gerai iškepti, kitą - kelias sekundes.
Gerai iškeptą pusę patepti sviestu, sudėti įdarą ir suvynioti.
Prieš valgį, blynelius su įdaru pakepti aliejuje.

Receptą atsiuntė: Alina
» Rašyti komentarą