Blyneliai su įvairiais įdarais

Blyneliai su įvairiais įdarais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Į miltus sudedami kiaušinio tryniai ir maišant pilamas vandeniu atskiestas pienas.
Viskas pasūdoma, gerai išplakama ir galiausiai sukrečiami išplakti baltymai.
Keptuvė įkaitinama ir patepama aliejumi.
Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje.
Kepama ant vidutinės ugnies, vis peiliu pakeliant lietinio kraštus.
Kai lietinis pagelsta — apverčiamas.
Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus), ar suvyniojami.
Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti.
Prieš tiekiant lietiniai dar apkepinami.
Įdaras gali būti įvairus.
Mėsos įdaras: 500 g virtos mėsos, 2 svogūnai, šaukštas aliejaus, truputį juodųjų pipirų, mairūno, druskos.
Susmulkinti svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su mėsa ir viskas pagardinama prieskoniais.
Varškės įdaras: 500 g varškės, 2 kiaušiniai, druska, vanilinis cukrus. Varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, trupučiu druskos bei vanilinio cukraus. Įdarą dėti jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvynioti.
Kepenėlių įdaras: 500 g paukštienos kepenėlių, 2 svogūnai, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 šaukštas aliejaus, 1—2 šaukštai grietinės, truputį druskos, juodųjų pipirų.
Riebaluose pakepinti svogūnai sumalami su kepenėlėmis bei kiaušiniais ir viskas pagardinama grietine, prieskoniais bei druska.
Grybų įdaras: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 30 g aliejaus, 20 g džiūvėsėlių, truputį petražolių lapelių, juodųjų pipirų, druskos.
Švieži grybai smulkiai supjaustomi, ištroškinami su susmulkintais svogūnais, pridedama džiūvėsėlių, prieskonių ir viskas išmaišoma.
Šviežių kopūstų įdaras: 800 g baltagūžio kopūsto, 2 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, 2 kietai virti kiaušiniai, 100 g varškės sūrio, truputį druskos, juodųjų pipirų.
Supjaustyti kopūstai iššutinami truputyje vandens, nusunkiami ir sumaišomi su susmulkintais pakepintais svogūnais. Kiaušiniai su sūriu sumalami. Viskas sumaišoma ir pagardinama prieskoniais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Virga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
me
2014-10-11 14:00
eikit jus su savo mikrobanginem
akinis
2011-12-06 13:26
seip skanu bet norejau pasilditi mikrobangeja ir viskas sprogo
(anonimas)
2011-05-15 18:48
n oku:
Tania
2011-04-22 22:40
As tai darau su desrelemis,suriu,pievagrybiais
Tania
2011-04-22 22:38
Neblogas receptelis