Blyneliai su grybais

Blyneliai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Vanduo, pusė, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grybai, virti, 125 gramai
Gaminimo instrukcija:

Tešlai: 2 šaukštai kvietinių miltų, pusė stiklinės vandens, šaukštelis riebalų, truputis druskos.
Įdarui: 125 g virtų grybų pusė svogūno, pusė šaukšto sviesto arba aliejaus, pusė šaukšto džiūvėsėlių, truputis druskos ir pipirų.

Miltai praskiedžiami vandeniu, įberiama truputį druskos ir gerai išmaišoma, kad neliktų gumulėlių. Į įkaitintą, riebalais pateptą keptuvę pilama po 5 šaukštus (vidutinio dydžio keptuvei) skystos tešlos, paskleidžiant ją po visą keptuvę, ir kepama. Iš tos tešlos gaunami vienas- du lietiniai, kurie patepami po 1- 2 šaukštus įdaro. Blyneliai susukami voleliais ir pakepinami riebaluose.
Įdarui svieste pakepinamas supjaustytas svogūnas, pridedama virtų supjaustytų grybų ir pakepinama. Po to beriama džiūvėsėlių, druskos, pipirų ir baigiama kepti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Linas
2011-07-16 14:24
Ačiū, ačiū ir dar kart ačiū, labai skanu
Genutei
2011-06-27 13:21
genute>gt; tu tai blondine, bent suvokiai pa nusisnekejai?
genute
2011-04-11 08:37
kazkokia nesamone tesla is 2saukstu miltu!!!! ir pilti i keptuve po 5saukstus teslos!!!!!!
saule
2011-04-10 14:50
skanu tikrai labai
Jurate
2011-02-27 18:31
tikrai paprasta ir labai skanu